071 408 02 02 |

Elektrische Schuifpoort

Bent u op zoek naar een oplossing om uw terrein goed en veilig af te sluiten? De elektrisch schuifpoort is zeer functioneel, laag in verbruik en vormt een betrouwbare beveiliging voor allerlei type terreinen. Het is dan ook niet voor niets dat de schuifpoort zo populair is voor het beveiliging van onder andere parkeergarages, kantoorpanden en bedrijfs- en industrieterreinen. 

J&L Hekwerk biedt twee verschillende typen elektrische schuifpoorten aan van hoge kwaliteit. De Comfort Liner is een aluminium schuifpoort met een moderne en strakke uitstraling. Deze schuifpoort kenmerkt zich door zijn extra lage energieverbruik en gebruiksvriendelijkheid. Voor meer (technische) informatie over de Comfort Liner klikt u hier. De Comfort Liner Special is een zeer fraai vormgegeven schuifpoort. Deze schuifpoort, inclusief ledverlichting, biedt meer specificaties dan de standaard comfort liner. Zo kan deze schuifpoort een afstand van wel maximaal 24 meter overbruggen wanneer u kiest voor een dubbele uitvoering. Deze schuifpoort is een echte blikvanger voor uw bedrijf. Voor meer (technische) informatie over de Comfort Liner Special klikt u hier.

Eigenschappen van de Comfort Liner schuifpoorten

De Comfort Liner schuifpoorten zijn beschikbaar in de kleuren groen, grijs en zwart. De elektrische schuifpoorten zijn gemaakt van een thermisch verzinkt frame en beschikken over coating volgens het Duplex-systeem. De poorten worden op een duurzame en zuinige manier aangedreven waardoor het energieverbruik relatief laag is. De automatische schuifpoorten openen en sluiten binnen enkele seconden en vormen een prima beveiliging van uw terrein. Bovendien zien de Comfort Liners er modern en fraai uit, zodat ze niet afdoen aan het uiterlijk van het terrein.

Interesse in één onze schuifpoorten of wilt u advies?

Bent u geïntereseerd in één van onze schuifpoorten en wilt u graag een adviesgesprek, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact en helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het offerteformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Is de elektrische schuifpoort toch niet wat u in gedachten had? Naast schuifpoorten levert J&L Hekwerk een groot assortiment aan draaipoorten, speedgates, slagbomen of tourniquets. Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam en eerlijk materiaal én wij leveren vakbekwaam, op maat en met eerlijke prijzen.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter