071 408 02 02 |

Elektrische Schuifpoorten Katwijk

Heeft u een terrein in de regio Katwijk en bent u op zoek naar een manier om het terrein op een nette maar ook praktische manier af te sluiten? Dan biedt een elektrische schuifpoort uitkomst! Een elektrische schuifpoort is een hoogwaardig type poort, zeer functioneel en in te zetten voor diverse terreinen. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat dit type schuifpoort zorgt voor een efficiënte doorgang en opent en sluit binnen enkele seconden.

“De poort van J&L Hekwerk doet zijn werk goed en ik ben dik tevreden over de uitvoering.” - plaatsing elektrische schuifpoort

Dhr. Jan Paulides
Directeur - Mata Kunststoffen BV

Bekijk referentie

Hoogwaardige elektrische schuifpoorten

J&L Hekwerk is al jaren betrouwbaar leverancier van diverse soorten toegangspoorten in Katwijk en omgeving. Als het gaat om elektrische schuifpoorten dan kunnen wij u twee type hoogwaardige producten aanbieden:

1. Comfort Liner: Dit type elektrische schuifpoort is ontwikkeld van sterk aluminium en is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Daarnaast is de Comfort Liner voorzien van een afgeschermd tandemstel en gesloten aanslagportaal. Hierdoor is de schuifpoort ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

2. Comfort Liner Special: Zoals de naamt al aangeeft is dit type elektrische schuifpoort een upgrade ten opzichte van de normale Comfort Liner. Hij biedt meer opties en overbrugt maar liefst een afstand van 12 meter in enkelvoudige uitvoering. Een doorgang van 24 meter is zelfs ook mogelijk indien u kiest voor een dubbele uitvoering. Daarnaast is hij standaard voorzien van LED-verlichting. De elektrische Comfort-Liner Special schuifpoort is, zowel overdag als ’s nachts dus een echte blikvanger.

Wilt u meer informatie over deze twee typen schuifpoorten? Bekijk dan de productpagina's met betrekking tot de Comfort Liner of Comfort Liner Special. Heeft u direct een vraag of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. 

Hekwerk Levering, Montage & Service

J&L Hekwerk is een leverancier van diverse hekwerken en toegangspoorten die in direct contact staat met betrouwbare hekwerk fabrikanten. Géén tussenpersonen dus en dat betekent dat wij onze uw elektrische schuifpoort tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden en, mede doordat we de montage zelf verzorgen, ook nog eens snel kunnen (op)leveren.

Vanzelfsprekend gaan wij verder dan alleen het plaatsen van uw elektrische schuifpoort in de regio Katwijk. Wij bieden u de beste service tegen een aantrekkelijke prijs en een uiterst flexibel team. Mocht u toch problemen ondervinden dan staan wij 24/7 voor u klaar. Bij ons heeft u één aanspreekpunt die u altijd van het juiste advies kan voorzien.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter