071 408 02 02 |

Hekwerk Amsterdam

Bent u op zoek naar de levering en montage van hekwerk in Amsterdam? J&L Hekwerk is, naar grote tevredenheid van uiteenlopende (bouw)bedrijven en particulieren, al jaren actief in de regio Amsterdam. Al onze hekwerken en gerelateerde producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel en deskundig geleverd en gemonteerd door onze vakbekwame medewerkers. Ook na de oplevering kunt u van ons de beste service verwachten. 

“Het resultaat mag er zijn! We zijn enorm tevreden over de uitvoering, de samenwerking en het uiteindelijk geplaatste hekwerk.” - De Kweker: Logistiek Distributiecentrum Amsterdam

Dhr. Jos Dekker
Manager - Logistiek & Planning

Bekijk referentie

Uitgebreid assortiment hekwerken

In sommige gevallen zorgt hekwerk, zoals spijlen- of dubbelstaafmat hekwerk, voor de veiligheid of het afsluiting van een kantorencomplex, bouwplaats of terrein. Hekwerk kan ook dienen als verfraaiing of grensaanduiding van bijvoorbeeld een park, tuin of gazon. Denk daarbij bijvoorbeeld aan plantsoenafrastering of gaashekwerk. Daarnaast is het nodige hekwerk of afrastering ook altijd te vinden op sportparken en rond sportvelden. Kortom: Er zijn hekwerken in vele soorten en maten en dat vraagt om een partij met veel ervaring. J&L Hekwerk kan u vrijblijvend adviseren en verzorgt de levering en montage van alle soorten hekwerken en afrasteringen in de regio Amsterdam. Meer weten over welke type hekwerken wij leveren? Bekijk ons assortiment op deze pagina.

Poorten en toegang

Naast hekwerk moet er ook goed worden nagedacht over de toegang tot uw terrein. Ook hier geldt dat elk terrein, gelang het doel, om een ander type poort of toegang vraagt. Rijdt er bijvoorbeeld vaak verkeer in en uit? Dan is het handig om een slagboomelektrische schuifpoort of speedgate te overwegen. Is dit niet het geval, dan is een draaipoort of tourniquet vaak al voldoende. Meer weten over welke type toegangspoorten wij leveren? Bekijk ons assortiment op deze pagina.

24/7 (spoed)service

Wij streven er naar dat een hekwerk en/of draaipoort altijd in goede staat verkeerd, zodat het product altijd naar behoren functioneert en u op de lange termijn geen grote investering meer hoeft te doen. Onze monteurs staan daarom 24/7 voor u klaar voor de onderhoud of een reparatie. Het is wel zo prettig als de lijntjes kort zijn, daarom heeft u bij J&L Hekwerk altijd een vast contactpersoon. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om (spoed)service e onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse in onze hekwerken of wilt u advies?

Bent u geïntereseerd in één van onze hekwerken en wilt u graag een adviesgesprek op locatie in Amsterdam, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact en helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het offerteformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter