071 408 02 02 |

Hekwerk Offerte

Een hekwerk offerte is bij J&L eenvoudig aan te vragen. Onze hekwerken zijn een zeer populaire en relatief voordelige variant voor terreinbeveiliging. J&L Hekwerk levert, monteert en onderhoudt allerlei hekwerken. Benieuwd welk soort hekwerk goed bij uw situatie past? Dankzij onze 25 jaar ervaring geven wij u een advies op maat.

Wij staan direct in contact met hekwerk fabrikanten. Dit betekent dat wij scherpere tarieven kunnen aanbieden voor dezelfde kwaliteit. Bovendien bieden wij een totaalpakket inclusief onderhoud. J&L Hekwerk heeft goed opgeleide monteurs om snel te kunnen handelen bij een reparatie. Tevens is er genoeg materiaal op voorraad.

Er zijn diverse soorten hekwerken geschikt voor terreinbeveiliging. Een spijlenhekwerk is een veel gebruikt hekwerk dat geschikt is voor elk terrein. Het is een modern hekwerk dat zorgt voor een prima beveiliging en oogt goed. Dit hekwerk wordt vooral gebruikt bij bedrijfsterreinen. Naast een spijlenhekwerk heb je een dubbelstaafmat hekwerk. Dit is relatief goedkoop, maar toch stijlvol. Het wordt vaak gebruikt voor sportvelden.

Daarnaast heb je een gaashekwerk. Dit hekwerk is zeer geschikt om een terrein te beveiligen waar beperkte veiligheidseisen aan gesteld zijn. Het wordt vaak gebruikt voor bosgebieden of velden. Tot slot heb je de plantsoenen. Deze dienen enkel beveiligd te worden met onopvallend hekwerk. Hierdoor wordt voorkomen dat er schade wordt toegebracht aan bepaalde perken en plantsoenen. Hier gebruiken wij afrastering voor. 

Hekwerk Offerte Aanvragen

Voor volledige informatie over al onze hekwerken verwijzen wij u graag door naar onze soorten hekwerken. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u onderaan elke productpagina een hekwerk offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw situatie te analyseren. Op basis hiervan geven wij u gepast advies op maat.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter