071 408 02 02 |

Hekwerk Toegangspoorten & -deuren

U zoekt een hekwerk met toegangspoort of -deur om het terrein veilig mee af te sluiten? Welkom bij J&L Hekwerk! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd als hekwerkspecialist en leveren door heel Nederland en België aan particulieren, het bedrijfsleven, overheid en aannemers. Door rechtstreeks zaken te doen met hekwerk fabrikanten kunnen wij tegen scherpe tarieven leveren. Door onze ervaring kunnen we snel en vakkundig (op)leveren en monteren. Ook als het gaat om maatwerk toegangspoorten & -deuren.

“De poort van J&L Hekwerk doet zijn werk goed en ik ben dik tevreden over de uitvoering.” - plaatsing elektrische schuifpoort

Dhr. Jan Paulides
Directeur - Mata Kunststoffen BV

Bekijk referentie

Type toegangspoorten & toegangsdeuren

J&L Hekwerk is leverancier van diverse soorten toegangspoorten en -deuren om uw terrein degelijk en veilig mee af te sluiten. Welk type poort & toegang voor u de beste oplossing is, hangt natuurlijk af van de situatie en het doel. Zo zijn er types speciaal ontworpen voor groot verkeer zoals vrachtwagen, voor veel in- en uitrijdende auto's, maar natuurlijk ook voor voetgangers die (enkel met toegangscontrole) het terrein mogen betreden. We sommen de type toeganspoorten- en deuren hieronder op.

Draaipoorten

Draaipoorten zorgen voor effectieve beveiliging en elegante uitstraling van diverse terreinen. De draaipoorten zijn gemaakt van duurzaam materiaal en eenvoudig in gebruik. J&L Hekwerk biedt vier soorten draaipoorten aan, met allemaal eigen specifieke eigenschappen:

  1. De Milano draaipoort is een veel voorkomend gebruikte type geschikt voor het afsluiten van diverse in- en uitgangen. De draaipoort is zeer sterk en stevig en gemaakt van duurzaam materiaal. 
  2. De Nikade is een kindveilige draaipoort. Het voldoet ruim aan alle specifieke veiligheidseisen en is uitermate geschikt voor plaatsen waar kinderen veilig kunnen spelen. Het openen van de draaipoort is extra beveiligd zodat enkel volwassenen het hek kunnen openen.
  3. De Puntia draaipoort is een robuuste, veilige draaipoort geschikt voor zeer intensief gebruik. Tevens is de poort uit te rusten met een elektrische aandrijving. Vanwege zijn puntenkam is uw terrein zeer veilig afgezet voor onbevoegden.
  4. De Rosalina draaipoort heeft een uniforme constructie, opgebouwd uit een zeer stijf basisframe waartussen de spijlen zijn gelast. Deze stalen poort met een interessante prijsstelling is ideaal voor minder gebruiksintensieve plaatsen.

Elektrische Schuifpoorten

De Elektrische schuifpoort is een zeer functioneel en hoogwaardig type poort voor diverse terreinen. Elektrische schuifpoorten werken volautomatisch en zijn laag in energieverbruik. De elektrische schuifpoort zorgt voor efficiënte doorgang en opent en sluit binnen een aantal seconden. We bieden twee type elektrische schuifpoort aan:

  1. De Comfort Liner is door zijn sterkte zeer betrouwbaar als in- en uitgang bij diverse terreinen. De aluminium schuifpoort heeft een moderne, strakke uitstraling en heeft een licht gewicht en is hierdoor zeer zuinig: De prestaties zijn goed, terwijl het energieverbruik laag is.
  2. De Comfort Liner Special is -als luxe variant van de Comfort Liner- een zeer fraai vormgegeven poort en overbrugt maar liefst een afstand van 12 meter. Een doorgang van 24 meter is zelfs ook mogelijk indien u kiest voor een dubbele uitvoering. Daarnaast kan de Comfort-Liner Special uitbereid worden met een geïntegreerd bedieningspaneel en elektrisch besturingssysteem.

Speedgates

Speedgates zorgen voor een effectieve en veilige afsluiting van diverse terreinen. Ze openen en sluiten zeer snel en zijn een hoogwaardig alternatief voor slagbomen en schuifhekken. We bieden twee type Speedgates aan, namelijk:

  1. De Speedgate Xentry 2 is zo vlug als een slagboom en zo vandaalbestendig als een schuifhek. De speedgate biedt effectieve en efficiënte beveiliging en doorgang voor diverse terreinen. Dit type snelvouwhek wordt voornamelijk gebruikt bij bedrijfsterreinen, appartementencomplexen en havengebieden, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere beveiligde terreinen.
  2. De Speedgate Xentry STS staat erom bekend snel te openen en te sluiten na iedere personenauto of vrachtwagen. Zeker bij toegangswegen met veel verkeer is de speedgate een effectieve optie. Het vouwhek is SKG-gekeurd en opent met circa 1 meter per seconde. We passen deze Speedgate met name toe in de logistiek.

Slagbomen

Een Slagboom is, mede dankzij de snelle openingstijd en minimaal benodigde ruimte, de ideale oplossing bij de afsluiting van een parkeerterrein, parkeergarage en bedrijventerreinen waar gecontroleerde toegang vereist is. Slagbomen worden aangedreven door een zogenaamde Torque-aandrijving en hebben gedurende de jaren weinig onderhoud nodig. De slagbomen zijn vaak te vinden in het wit en rood.

Tourniquet draaideuren

De Tourniquet Draaideur biedt efficiënte beveiliging en grip op de toegang tot bepaalde plekken. Het tourniquet toegangscontrolesysteem biedt u grip op wie wel en wie niet mag worden toegelaten tot het terrein. De tourniquet is een optimaal toegangscontrolesysteem voor verschillende terreinen. De draaibare toegangspoort werkt soepel en is gemaakt van sterk duurzaam materiaal.

Interesse in Toegangspoorten & -deuren

J&L Hekwerk is een betrouwbare partner voor Draaipoorten, Elektrische Schuifpoorten, Speedgates, Slagbomen en Tourniquet Draaideuren. Wij staan klaar om u snelle en vakkundige service te verlenen. Ook onderhouden wij de door u gekozen oplossing en voeren indien noodzakelijk reparaties uit. Door onze eigen onderhouden voorraad en flexibiliteit kunnen wij u direct van dienst zijn bij eventuele problemen. Wilt u graag advies over onze toegangspoorten & -deuren? Wij voorzien u graag van gratis advies! Bel ons of laat uw gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter