071 408 02 02 |

Hekwerk voor bedrijventerrein

Bent u op zoek naar kwaliteitshekwerk voor een bedrijventerrein? J&L Hekwerk is met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van uiteenlopende hekwerken en toegangspoorten beslist expert te noemen. We doen dit met een gedreven team professionals naar grote tevredenheid voor kleine en grote bedrijven in Nederland en Belgie. Hoe we ons onderscheiden is simpel. Scherpe prijzen, snelle (op)levering en uitstekende service.

“Kijk, het hekwerk wordt bij een of twee grote leveranciers in Nederland gehaald, dus zoveel verschil zit er niet in kwaliteit. Daarnaast wordt er in het bestek gewoon voorgeschreven waar het aan moet voldoen. Het gaat dus meer om het montagewerk en de afspraken die gemaakt worden. Daarin weet J&L Hekwerk zich dus te onderscheiden.”

John Roovers
Projectleider - Bouwbedrijf Vrolijk

Bekijk referentie

Geschikt hekwerk voor uw bedrijventerrein?

Er zijn diverse hekwerken op de markt met elk een eigen functie, duurzaamheid en mate van beveiliging. We begrijpen dat u bij het zoeken naar een hekwerk niet precies weet waar u goed aan doet. Wij zijn er dan ook om u te helpen! Gelukkig kunnen we het niet simpeler maken, want er is eigelijk maar één type herkwerk het meest geschikt voor het omheinen van een klein of groot bedrijventerrein: Dubbelstaafmat Hekwerk. En dan ons product 'Dubbelstaafmat Ronde Palen (DSO)' om precies te zijn. Dubbelstaafmat hekwerk is een relatief goedkoop en betrouwbaar hekwerk. Het hekwerk oogt stijlvol, is zeer sterk en kan als beveiliging dienen in diverse situaties. Dit type is verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet grijs en zwart. Ook kunt u kiezen uit verschillende hoogten. In een gesprek bij u op locatie kunnen we precies vertellen hoeveel meter hekwerk u nodig heeft, welke hoogte wij adviseren en wat de kosten zijn voor de materialen en montage.

Toegangspoort voor bedrijventerrein

Bij de omheining van uw bedrijventerrein kan een toegangspoort natuurlijk niet ontbreken. Welk type toegangspoort ideaal is hangt af van de situatie. Gaan er bijvoorbeeld enkel voetgangers doorheen, dan is een draaipoort of tourniquet draaideur (met extra beveiliging) een juiste oplossing. Gaat er veel verkeer in en uit, waaronder ook grote vrachtwagens? Kijk dan eens naar onze elektrische schuifpoorten of speedgates. De elektrische schuifpoort is een zeer functioneel en hoogwaardig type poort voor diverse terreinen en kan tot wel 24 meter lang zijn. Elektrische schuifpoorten werken volautomatisch, zijn laag in energieverbruik en zorgen voor efficiënte doorgang. De speedgate is een sneller alternatief voor de schuifpoort en een veiliger alternatief voor slagbomen. Speedgates functioneren zeer efficiënt en effectief doordat de gate binnen enkele seconden opent en sluit. Bovendien is een speedgate vrijwel onverwoestbaar en ontwikkeld van duurzaam materiaal.

Interesse in ons hekwerk voor uw bedrijfsterrein?

Bent u geïntereseerd in één van onze duurzame oplossingen voor het omheinen en beveiligen van uw bedrijfsterrein. En wilt u graag een adviesgesprek, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact! Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter