071 408 02 02 |

J&L Hekwerk onderdeel van duurzaam project Segro & Hercuton

1703 04 juli 2018

Met de zomer in het vooruitzicht heeft J&L Hekwerk opnieuw een project erbij. Dit keer worden diverse werkzaamheden geleverd in opdracht van Hercuton. In dit duurzame project kunnen de hekwerken van J&L Hekwerk niet ontbreken!

Op de gevoelige plaat, dhr. Jan Figee ( Hercuton ) met onze eigen Leo Zwanenburg. Hercuton is een te respecteren bouwbedrijf uit het schitterende Nieuwkuijk en voor J&L Hekwerk geen onbekende. Wij doen geregeld zaken met elkaar en daar zijn we trots op.

Hercuton bouwt momenteel in opdracht van Segro de tweede fase van een duurzaam distributiecentrum. De terreinafscheiding zal door J&L Hekwerk worden verzorgd d.m.v. van ca 500 meter dubbelstaaf matten, draaipoorten en een 10 meter brede elektrische spijlen schuifpoort.

Het project bestaat uit een 3-tal fases, waarvan de 1e fase reeds is gerealiseerd. Onderstaande foto's geven een beeld van de werkzaamheden in fase 1. As we speak wordt fase 2 onder handen genomen. Omdat wij begrijpen dat u graag op de hoogte blijft van het desbetreffende project, zullen wij ook de updates van dit avontuur met de digitale courant delen.

Wil je meer weten over dit mooie project, kijk dan hier: www.hercuton.nl/projecten/segro-lu-1-tm-6

Bekijkt u ook eens de websites van Segro & Hercuton: 
www.segro.com
www.hercuton.nlDEEL:  


TIP! Volg jij J&L al op Facebook en LinkedIn? Doen!
© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter