071 408 02 02 |

Particulier Hekwerk

U bent op zoek naar een hekwerk of toegangspoort voor het verfraaien van uw tuin of gazon. Of zoekt u een hekwerk als afsluiting van uw terrein om uw kind of huisdier een veilige omgeving te bieden? Wij helpen u graag verder! Naast bedrijven nemen wij namelijk graag de tijd voor u als particulier. Wij leveren en monteren diverse hekwerken specifiek voor uw situatie. Betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Hekwerken voor huis en tuin

Van onze hekwerkproducten wordt het gaashekwerk (foto 1) veel gebruikt bij particulieren. Het is niet zo krachtig als onze andere hekwerken, maar is een prima oplossing voor bijvoorbeeld uw voortuin. Het hekwerk heeft een mooie uitstraling en maakt uw tuin af. Buiten dat is het hekwerk zeer betrouwbaar en gaat bij alle weersomstandigheden lang mee.

Zoekt u een krachtiger hekwerk als omheining voor uw huis of tuin, dan Dubbelstaafmatafrastering (foto 2) een fraaie oplossing. De dubbelstaafmatafrastering type DSK is de absolute top in dit segment. Dit hekwerk combineert strakke lijnen met duurzaamheid, robuustheid en veiligheid. De overlappende dubbelstaafmat zorgt voor de allerhoogste belastbaarheid. Verder is dubbelstaafmat DSK gemaakt van duurzaam materiaal.

De Milano (foto 3) is een draaipoort die wij bij veel particulieren plaatsen. Deze draaipoort is zeer stevig en van duurzaam materiaal, ideaal om uw tuin mee af te sluiten. De Milano staalmat draaipoort is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, groen en zwart. Het is een veel gebruikte staalmat poort die voor de lange termijn zeer geschikt is. Dat maakt deze draaipoort een ideale oplossing met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.


Meer informatie over particulier hekwerk?

Uit ervaringen weten we als geen ander dat elke situatie en wens is anders. Daarom komen we graag bij u langs om te bespreken welk product en welke oplossingen het beste aansluit bij uw situatie. Geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op via 071-4080202 of laat uw gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina. 

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter