071 408 02 02 |
#1

Opdracht

Bouwbedrijf Vrolijk maakt de afgelopen jaren een enorme groei door. Vijf jaar geleden was het bedrijf uit Moerdijk nog goed voor een omzet van 35 miljoen. Inmiddels wordt er 160-180 miljoen omgezet. Verklaring hiervoor is de enorme groei van distributiecentra in Nederland waar ook Vrolijk van profiteert. In Bergen op Zoom wordt vandaag een Self Storage opgeleverd van negenduizend vierkante meter opslag. Al het hekwerk is geleverd door J&L Hekwerk.

“Bouwbedrijf Vrolijk is een familiebedrijf", begint projectleider John Roovers. “Het is een heel platte organisatie, je loopt zo bij de directeur naar binnen. De vrouw van de directeur maakt nog gewoon schoon en draait nog steeds de ankers voor de staalconstructies. Dat is een hobby wat ze niet snel uit handen geeft. Dat geeft ook wel de charme van het bedrijf aan.” John houdt zich als projectleider bezig met inkoop, planning en de contacten met opdrachtgevers en alle andere partijen. “Ik moet alles op elkaar afstemmen om dit project goed voor elkaar te krijgen.”

#2

Uitvoering

Samen met opdrachtgever (Projectontwikkelaar Van Dam) worden vandaag de laatste puntjes doorgenomen. Ook het hekwerk zal kritisch bekeken worden. John maakt zich niet zo druk. “Ik verwacht geen rare dingen.” Naast zo’n vierhonderd meter afrasteringshekwerk om het terrein, is er door J&L bij de ingang ook een schuif- en een draaipoort geïnstalleerd. Dat verliep allemaal voorspoedig. John: “Het hekwerk wordt meestal geplaatst als alles bijna klaar is. Daar hebben we nooit echt veel last van eigenlijk.”

Het was juist projectontwikkelaar Van Dam van dit project die J&L Hekwerk bij Bouwbedrijf Vrolijk had geïntroduceerd. John: “Van Dam had al goede ervaring met J&L Hekwerk en vond het prettig als wij bij een volgend project ook voor J&L Hekwerk zouden kiezen. Ik ben toen met J&L Hekwerk gaan praten en daar zijn we toen ook qua prijs uitgekomen. Het eerste project in Oud-Gastel ging dus goed en dan komt vanzelf het volgende project. Als we werken met een onderaannemer waar we vertrouwen in hebben, dan proberen we die altijd wel mee te nemen naar een volgend traject.”

#3

Oplevering

Voor John is vertrouwen een belangrijk uitgangspunt om met een onderaannemer als J&L Hekwerk in zee te gaan. “Kijk, het hekwerk wordt bij een of twee grote leveranciers in Nederland gehaald, dus zoveel verschil zit er niet in kwaliteit. Daarnaast wordt er in het bestek gewoon voorgeschreven waar het aan moet voldoen. Moet het gecoat worden of thermisch verzinkt? Het gaat dus meer om het montagewerk en de afspraken die gemaakt worden. Daarin weet J&L Hekwerk zich dus te onderscheiden.

 

 

 

 

Contact

Gebruik maken van de diensten en producten van J&L Hekwerk? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Benieuwd naar de producten die wij leveren en monteren? Bekijk al onze hekwerken en toegangspoorten. Wij monteren bij zowel bedrijven als particulieren en staan bekend om onze snelle service. 

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter