071 408 02 02 |
#1

Opdracht

Op sommige opdrachtgevers zijn we écht trots. De Kweker is er zo één. Bij dit professionele levensmiddelen bedrijf staat klantgerichtheid samen met continuïteit en kwaliteit voorop. In 1995 startte de Kweker als één van de beste groothandels met de verkoop van biologische producten. De Kweker is een echt Amsterdams familiebedrijf. Zo vormen ze samen met Vroegop-Windig, Natudis, Hagor, VRC Transport en Kroon Biologische Verswaren het moederbedrijf Vroegop Ruhe & Co b.v.

Ook is de Kweker maatschappelijk betrokken. Zo wordt er alles aan gedaan zo duurzaam mogelijk te produceren en is het bedrijf één van de koplopers in de omslag naar volledig emissie-vrij transport.

De Kweker heeft veel last gehad van inbraken. Zo werd er regelmatig ingebroken om het fust te stelen. Hiervoor wilde het bedrijf zich extra beveiligen en daar kwamen wij de hoek om.

#2

Uitvoering

Voordat het nieuwe hekwerk kon worden gemonteerd is het oude spijlen hekwerk en gaashekwerk verwijderd en afgevoerd. Ook de bestaande schuifpoort heeft eraan moeten geloven. Het bijbehorende straatwerk is verwijderd en weer hersteld.

Om de fusten te beschermen is een dubbelstaafmat hekwerk aangebracht met drie rijen prikkeldraad en een puntdraadkop. Dit biedt genoeg veiligheid en voorkomt dat de fusten worden gestolen. De hoogtes van de hekwerken variëren van 2,5 meter en 2,10 meter. Bovendien is een dubbelstaafmat hekwerk in talud voorzien van een slootwaaier gemonteerd. Naast deze hekwerken zijn er ook verzinkte spijlen hekwerken geleverd. De hoogte van deze hekwerken zijn 2,5 meter en zijn voorzien van een puntenkam.

Afgezien van de hekwerken is er een draai- en schuifpoort geplaatst. Beide zijn handbediend. De schuifpoort is 2,5 meter hoog en 8 meter breed en is voorzien van een puntenkam. De dubbele draaipoort is 6 meter breed en heeft een hoogte van 2,4 meter, ook voorzien van een puntenkam.

#3

Oplevering

De opdrachtgever is naar eigen zeggen enorm tevreden over de uitvoering, de samenwerking en het uiteindelijk geplaatste hekwerk. Het resultaat mag er zijn, voor een impressie verwijzen wij u graag door naar onderstaande foto's. 

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter