071 408 02 02 |
#1

Opdracht

“De schuifpoorten worden door de tijd steeds groter,” merkt Hans van Pelt op. “Bij dit project is er gekozen voor twee poorten van maar liefst twaalf meter.” De uitvoerder van Hercuton staat voor de gloednieuwe bedrijfshal van Euro Products in Maassluis. Hij is trots op het eindresultaat. “Alles ging volgens planning.” Voor de schuifpoorten en het hekwerk om het terrein werd wederom J&L Hekwerk ingeschakeld.

Hercuton is een bedrijf met zo’n 170 man personeel en is gespecialiseerd in bedrijfspanden en kantoren. Hans van Pelt is nu zo’n vijf jaar werkzaam bij het bedrijf en heeft in al die tijd alleen maar distributiehallen gemaakt. “Ik loop al wat jaartjes mee in dit werk, je verwacht dat het wel een keer klaar is, maar het stopt niet.” Steeds meer opslag- en distributiecentra worden gerealiseerd en daar komt in de regel ook afrastering en toegangscontrole van het terrein bij kijken.

#2

Uitvoering

Schuifpoorten
Het pand van MTS Euro Products (hygiënemiddelen) is een bedrijfshal van zo’n 20.000m2 met nog 3000m2 kantoorruimte. “Zeven jaar geleden hebben we voor hen ook al een pand gerealiseerd hier iets verderop, maar ze zijn inmiddels uit hun jasje gegroeid.” Vanaf de oplevering eind vorig jaar rijden er dagelijks vrachtwagens af en aan om producten te laden en te lossen. De enorme schuifpoorten staan standaard open. “De schuifpoorten zijn weer voorzien van kentekenregistratie en de mogelijkheid om in te bellen. De poorten zijn zelfdragend. Dat zijn stevige jongens hoor. De motor moet dat wel aankunnen. Tot nu toe werkt het prima!”

Schrikdraadbeveiliging
Om het terrein is 760 strekkende meter spijlenhekwerk aangebracht in de kleur antracietgrijs. In samenwerking met het bedrijf Ecotax heeft J&L Hekwerk ook schrikdraadbeveiliging geregeld. Dat is een spijlenhekwerk met langs de bovenkant schrikdraad. “Dat was een specifieke wens van de opdrachtgever. Het draad is bedoeld dat mensen niet over het hek kunnen klimmen en op het terrein kunnen komen.”

#3

Oplevering

De afstemming tussen de verschillende partijen vraagt volgens Van Pelt om flexibiliteit. Er is niet zo gek veel prijsverschil in de markt en ook de kwaliteit van het product is vergelijkbaar. De keuze voor een bepaalde leverancier wordt vaak op andere gronden gemaakt. “We hebben met J&L gewoon goede ervaringen. Het is geen logge organisatie. Je hebt korte lijnen en dat maakt dat je prettig kunt samenwerken.” Niet voor niets hebben Hercuton en J&L Hekwerk al langere tijd een prettige relatie. “Volgens mij worden zij bij elk hekwerk betrokken of gevraagd. Ja, ik denk dat ze inmiddels wel een streepje voor hebben op de rest.”

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter