071 408 02 02 |
#1

Opdracht

Op een bedrijventerrein in Bemmel rijden de vrachtwagens van Koeltransport Aalsmeer af en aan. Hardeman B.V. heeft voor het transportbedrijf een enorm project opgeleverd. Een hoofdgebouw van maar liefst 8000m2, met daarnaast een rangeerterrein, een wasstraatgebouw en een logiegebouw met restaurant voor de chauffeurs. Alles is erop ingericht dat het logistieke proces geen enkele vertraging hoeft op te lopen. Directeur Johan Hardeman is trots op wat er in korte tijd gerealiseerd is. Ook over de samenwerking met J&L Hekwerk is hij bijzonder te spreken.

Hardeman B.V. uit Veenendaal ontwikkelt en bouwt bedrijfshallen in de utiliteitsbouw. Het familiebedrijf met zo’n driehonderd eigen medewerkers, werkt samen met heel wat onderaannemers. Voor het hekwerk doen ze veel met een lokaal hekwerkbedrijf, maar voor dit project werd ook J&L Hekwerk gevraagd om in te schrijven.

J&L Hekwerk had namelijk op het industrieterrein al meerdere ‘visitekaartjes’ achter gelaten en dat was ook bij Johan Hardeman opgevallen. Hardeman: “Hier tegenover hebben we ze bezig gezien bij een ander groot project. We hebben even een rondje gelopen en kritisch gekeken, maar het zag er gewoon goed uit. We zijn toen met beide partijen om tafel gaan zitten en hebben uiteindelijk voor J&L Hekwerk gekozen. De prijs was marktconform en ze durfden te beloven dat alles voor de bouwvak klaar was. Met de keuze voor J&L Hekwerk sloot het ook goed aan bij de andere hekwerken die ze hier recent geplaatst hadden.”

#2

Uitvoering

Het complete terrein is in korte tijd afgewerkt met ruim vierhonderd meter spijlenhekwerk, ruim twee honderd meter dubbelstaafmatten, vier elektrische schuifpoorten, twee dubbele draaipoorten en twee speedgates. Een behoorlijke klus voor een relatief klein bedrijf als J&L Hekwerk. Dat besefte ook Johan Hardeman: “Dat was wel een beetje ons enige punt van zorg. Maar ze hebben het ons uit kunnen leggen en petje af wat ze gerealiseerd hebben. Ze hebben ons vertrouwen gekregen en dat is niet beschaamd.”

#3

Oplevering

Marco Melissen van J&L Hekwerk mengt zich in het gesprek. Hij is op zijn beurt onder de indruk van wat Hardeman B.V. in coronatijd gerealiseerd heeft. “Wij zijn de hekkensluiters, maar wat wij gedaan hebben is peanuts bij wat er hier gebouwd is. Dit vind ik echt kicken!” Johan Hardeman blijft er bescheiden onder. “Het was best spannend, maar alles zat mee, ook met de onderaannemers.” Wat Hardeman betreft is de samenwerking met J&L Hekwerk voor herhaling vatbaar. Het tweede project is inmiddels ook een feit. Hardeman: “Ik vind het wel prettig dat we er nu een tweede partij bij hebben, een beetje concurrentie kan geen kwaad.”

 

 

 

Contact

Gebruik maken van de diensten en producten van J&L Hekwerk? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Benieuwd naar de producten die wij leveren en monteren? Bekijk al onze hekwerken en toegangspoorten. Wij monteren bij zowel bedrijven als particulieren en staan bekend om onze snelle service. 

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter