071 408 02 02 |
#1

Opdracht

In Hoofddorp realiseert hoofdaannemer Hercuton momenteel verschillende duurzame distributiecentra. Het maakt deel uit van een gebiedsontwikkeling van zo’n 27 hectare grasland dat door projectontwikkelaar Segro Benelux is aangekocht. Bij de eerste zes logistic units die ontwikkeld zijn, is J&L Hekwerk betrokken. Jan Figee (projectleider Hercuton) kijkt met een goed gevoel terug op de samenwerking. “Dit krijgt wel een vervolg, linksom of rechtsom."

Op het strategische punt, vlakbij Schiphol, moet uiteindelijk 100.000m2 aan distributiecentra en logistic units gerealiseerd worden. De distributiecentra zijn circa 10.000m2, de logistic units 1500 tot 2400m2. Alle units hebben dezelfde uitstraling. Figee: “Vanzelfsprekend moeten de gebieden goed afsluitbaar zijn voor onbevoegden. Kwalitatief hekwerk is dan gewoon een vereiste.”

#2

Uitvoering

Om het pand staat zo’n vijfhonderd meter hekwerkomheining van dubbelstaafmatten met een flinke schuifpoort, een looppoort en een dubbele draaipoort. Met minimale aanpassingen moet het hekwerk uit te breiden zijn met toegangscontrole, zoals kentekenregistratie of aansturing voor de intercom. Er is ook nog wat inpandig hekwerk door J&L geleverd. Figee: “Binnen bij één van de huurders is een hal afgeschermd met hekwerk en op twee posities voorzien van een dubbele draaipoort. Dat was een spoedgeval, daar is J&L snel op ingesprongen.”

 

“Binnen bij één van de huurders is een hal afgeschermd met hekwerk en op twee posities voorzien van een dubbele draaipoort. Dat was een spoedgeval, daar is J&L snel op ingesprongen.”

#3

Oplevering

De samenwerking met J&L lag bij Figee voor de hand. “Mijn collega’s hadden al goede ervaringen. Hier moesten we op een moment snel schakelen om een prijs in de begroting te krijgen. Ik heb samen met Marco Melissen van J&L daar snel op kunnen doorpakken. Opdrachtgevers verwachten in de huidige markt dat je bijna binnen een week met een prijs kan komen. Wij hebben die kennis niet altijd voorhanden. Dan is het wel prettig als je snel met een leverancier kan schakelen.”

Naast J&L zijn er nog behoorlijk wat partijen in de markt die een kwalitatief vergelijkbaar product kunnen leveren. Figee: “Wij werken met twee of drie vaste partijen op basis van een relatie. We kijken naar landelijke spreiding, maar afspraak en kwaliteit staan daarbij voorop. J&L is één van die partijen die doet wat ze belooft.”

 

Contact

Gebruik maken van de diensten en producten van J&L Hekwerk? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Benieuwd naar de producten die wij leveren en monteren? Bekijk al onze hekwerken en toegangspoorten. Wij monteren bij zowel bedrijven als particulieren en staan bekend om onze snelle service. 

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter