071 408 02 02 |
#1

Opdracht

Krinkels is een totaalaannemer gevestigd in Breda. Ondanks de 250 medewerkers, de jaaromzet van ca. 69 miljoen en de 60 jaar ervaring zien wij en zichzelf nog steeds als jong en dynamisch bedrijf. Krinkels heeft vele grote klanten waaronder veel gemeenten, provincies en enkele ministeries.

In 2018 is Krinkels in Badhoevedorp gestart met de renovatie werkzaamheden in het showroompark Quatrebas te Badhoevedorp. Quatrebras was vroeger een groot groen park, wat slechts deels voor inwoners bereikbaar was. In mei 2018 is het project afgerond. Het park is een met recht rustgevend park geworden. Mocht je ooit in de buurt zijn van Badhoevedorp, is het zeker aan te raden om te genieten van de kronkelige paden, de bloemenvelden of om tot rust te komen op één van de rustgevende bankjes. Aan dit mooie project heeft J&L Hekwerk ook een steentje bijgedragen.

#2

Uitvoering

Een deel van dit project bestaat uit een zwembad inclusief speeltuin. Rond het zwembad zijn er diverse dubbelstaafmat hekwerken geplaatst. Deze hekwerken zijn verzinkt en gecoat in de kleur zwart. De totale lengte die is aangebracht is 150 meter en de hoogte varieert tussen de 1,20 meter en 1,40 meter. Om het zwembad te kunnen betreden zijn er twee enkele draaipoorten geplaatst van 1,25 meter hoog en breed.

#3

Oplevering

Krinkels vertelde ons dat ze meer dan tevreden waren over het geleverde werk. ‘Netjes geleverd, netjes gemonteerd en zeer punctueel’, aldus de uitvoerder van Krinkels. 

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter