071 408 02 02 |
#1

Opdracht

De opdrachtgever schakelde J&L Hekwerk in om een nieuwe elektrische schuifpoort te plaatsen. Er moest een nieuwe schuifpoort komen, want een vrachtwagen heeft de vorige schuifpoort onherstelbaar beschadigd. De opdrachtgever wilde een perfect functionerende elektrische schuifpoort voor efficiënte beveiliging en doorgang van zijn terrein. Efficiënte doorgang is belangrijk voor zijn bedrijf, want dagelijks passeren vele vrachtwagens het terrein. Een elektrische schuifpoort maakt het mogelijk dat vrachtauto’s eenvoudig en snel kunnen laden en lossen, zonder te hoeven keren.

#2

Uitvoering

De uitvoering van het plan liep soepel. De mannen van J&L Hekwerk hebben een rechts schuivende schuifpoort geplaatst dat volledig automatisch functioneert. Dit type schuifpoort beschikt over een spijlen uitvoering. Daarnaast is de automatische schuifpoort voorzien van een puntenkam dat zorgt voor overklimbeveiliging. Op deze manier kunnen onbevoegden het terrein niet betreden. De schuifpoort is 8 meter breed en 2 meter hoog en heeft een smaragdgroene kleur.

Om de plaatsing van de automatische schuifpoort te realiseren zijn verschillende taken uitgevoerd. Zo moest alvorens de plaatsing van de poort de bestaande betonnen fundatie worden gerepareerd en aangepast. Ook moest de bestaande automatisering van de poort worden gedemonteerd en herplaatst. Bovendien moest de schuifpoort perfect aansluiten op het gaashekwerk dat bij het terrein zat en de oude schuifpoort worden gedemonteerd en afgevoerd. Nadat deze werkzaamheden waren uitgevoerd kon de nieuwe geautomatiseerde schuifpoort worden gemonteerd.

#3

Oplevering

Het resultaat mag er zijn. De opdrachtgever is uitermate tevreden over het geleverde werk. De automatische schuifpoort sluit prachtig aan bij de rest van het terrein. Ook werkt de schuifpoort efficiënt en snel. Vrachtwagens kunnen eenvoudig en snel naar binnen en naar buiten.

Achtergrond opdrachtgever

De opdracht is uitgevoerd voor het bedrijf Mata Kunststoffen B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van machineonderdelen op maat. Mata Kunststoffen B.V. produceert voornamelijk op maat gemaakte machineonderdelen voor de voedselindustrie en massaproductie-industrie. De onderneming is gevestigd in Noordwijkerhout.

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2022 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter