071 408 02 02 |
#1

Opdracht

De opdrachtgever beschikte over een reeds bestaand hekwerk. Dit bestaande hekwerk moest worden uitgebreid voor extra veiligheid van het pand. Het bestaande hekwerk was tot toen niet voldoende bestand tegen kwaadwillenden van buitenaf, aldus de opdrachtgever. Voor extra veiligheid heeft J&L Hekwerk het bestaande hekwerk voorzien van een dubbele draaipoort en dubbelstaafmat hekwerk in talud met slootwaaier. De slootwaaier voorkomt dat mensen via het water het terrein kunnen betreden. De dubbele draaipoort aan de achterkant van het pand van de opdrachtgever wordt tevens gebruikt om tijdelijk spullen te stallen. Al met al was het dus aan de mannen van J&L de opdracht om het pand en de medewerkers een veiliger gevoel te geven.

#2

Uitvoering

Een leuke uitdaging voor de monteurs van J&L. Het gebouw van de opdrachtgever staat pal naast een sloot. Het pand moest aan de slootzijde worden voorzien van dubbelstaafmat hekwerk in talud. Het deel van het (verzinkte) dubbelstaafmaat dat als het ware boven de sloot hangt is de slootwaaier. Een effectief en ondoordringbaar type hekwerk. Het dubbelstaafmat hekwerk aan de sloot is een zware variant en trapsgewijs in het talud gemonteerd.

De dubbele draaipoort is voorzien van spijlen en is een verzinkte uitvoering. De dubbele spijlendraaipoort functioneert als extra beveiliging en om achter de poort tijdelijk spullen op te slaan. De dubbele draaipoort is 2 meter hoog en 4,5 meter breed. Om de veiligheid te garanderen is de draaipoort voorzien van een dag- en nachtslot. De deurkruk is van onverwoestbaar aluminium en beschikt over een europrofielcilinder. Kortom, safety first!

#3

Oplevering

De monteurs van J&L en de opdrachtgever zijn positief over het resultaat. De hekwerken zorgen niet voor uiterlijke afbreuk en schrikken af voor kwaadwillenden. Het is vrijwel onmogelijk geworden voor mensen om het bedrijfsterrein te betreden vanaf de slootkant. Ook werkt de dubbele draaipoort uitstekend. Bovendien hebben de monteurs van J&L alles netjes afgewerkt door het straatwerk aan te helen en de poortpilaster te plaatsen met aangestort beton. Kortom, een verfrissend aanzicht en veiliger gevoel!

Achtergrond opdrachtgever

De opdracht is uitgevoerd voor A. Schoonenberg Schilderwerken BV, gevestigd Zuidstraat 3 te Katwijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met verf, behang, tapijt, stoffen, raamdecoratie, vloeren en glas te maken heeft.

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter