071 408 02 02 |

Duurzaam Gaashekwerk

Bent u op zoek naar duurzaam gaashekwerk voor een (bedrijven)terrein of tuin, of een openbaar gebied zoals een bos of speelplaats? Dan bent u bij J&L Hekwerk aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en monteren van diverse hekwerken is uw klus bij ons in goede handen. Gaashekwerk is een relatief onopvallende en functionele oplossing voor plekken waar beperkte eisen worden gesteld. Prijstechnisch het ideale hekwerk voor een goede afrastering.

Betaalbaar gaashekwerk

Ons gaashekwerk is, mede door eigen voorraad, levering en montage, een betaalbaar hekwerk en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is gemaakt van duurzaam verzinkt materiaal en verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes. Optioneel worden onze gaashekwerken aangestort met beton of voorzien van een stabilisatieplaat. Daarnaast is een overklimbeveiliging door middel van prikkeldraad of schrikdraad ook een optie. Zo heeft u toch de mogelijkheid het terrein beperkt af te sluiten. Kortom: Gaashekwerk is betrouwbaar en sterk, duurzaam, multi-inzetbaar en relatief goedkoop.

Levering, montage & service

J&L Hekwerk staat in direct contact met betrouwbare hekwerk fabrikanten. Géén tussenpersonen dus en dat betekent dat wij ons gaashekwerk tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden. En mede doordat we een eigen voorraad hebben en de montage zelf verzorgen, kunnen we ook nog eens snel (op)leveren. Vanzelfsprekend bieden wij u na de oplevering goede service. Mocht u problemen ondervinden dan staan wij voor u klaar. Bij ons heeft u één aanspreekpunt die u altijd van het juiste advies kan voorzien.

“Petje af wat ze gerealiseerd hebben. Ze hebben ons vertrouwen gekregen en dat is niet beschaamd.”

Johan Hardeman
Directeur - Hardeman B.V.

Bekijk referentie

Interesse in ons gaashekwerk?

Bent u geïntereseerd in ons gaashekwerk en wilt u graag een adviesgesprek, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact en helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Is gaashekwerk toch niet wat u in gedachten had? Wij leveren en monteren diverse soorten hekwerken en toegangspoorten. Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam en eerlijk materiaal én wij leveren vakbekwaam, op maat en met eerlijke prijzen. Bekijk verdere informatie op onze website.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter