071 408 02 02 |

J&L Hekwerk

J&L Hekwerk heeft al meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd als hekwerkspecialist en levert door heel Nederland en België aan het bedrijfsleven, overheid en aannemers. Door rechtstreeks zaken te doen met bekende hekwerk fabrikanten kunnen wij tegen scherpe tarieven leveren. Inzet: een aanzienlijk voordeel voor u als klant. 

“Wij werken met twee of drie vaste partijen op basis van een relatie. We kijken naar landelijke spreiding, maar afspraak en kwaliteit staan daarbij voorop. J&L is één van die partijen die doet wat ze belooft.”

Dhr. Jan Figee
Projectleider Hercuton (Hoofddorp)

Bekijk referentie

Wij leveren, monteren en onderhouden
Hekwerken en toegangspoorten

J&L Hekwerk levert en monteert alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. En ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Daarom J&L Hekwerk

√  Klant staat centraal
√  Eén aanspreekpunt
√  Dealer van bekende hekwerken
√  Snelle levering en montage
√  Gebruik van duurzaam materiaal
√  Vakkundige monteurs die in bezit zijn van VCA
√  24/7 service voor langere levensduur van uw installaties
√  Kwalitatieve materialen
√  Eerlijke prijzen

Mocht u interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op via 071 408 02 02 of het contactformulier onderaan deze pagina. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de levering en montage van hekwerken en toegangspoorten.

Diensten &
Producten

J&L Hekwerk levert en monteert nagenoeg alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen. Kort samengevat omvat dit de totale buitenbeveiliging.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter