071 408 02 02 |

J&L Hekwerk

Wij van J&L hekwerk hebben meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd als hekwerkspecialist en leveren door heel Nederland en België aan het bedrijfsleven, overheid en aannemers. Een aantal jaren geleden hebben wij de keuze gemaakt om ons eigen bedrijf op te starten en diezelfde diensten aan te bieden. Door rechtstreeks zaken te doen met bekende hekwerk fabrikanten kunnen wij tegen scherpe tarieven leveren. Inzet: een aanzienlijk voordeel voor u als klant.

J&L Hekwerk levert en monteert alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational.

Wij leveren, monteren en onderhouden

Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Mocht u interesse gewekt zijn over deze betrouwbare partner op het gebied van hekwerk en buitenbeveiliging, neem dan gerust contact met ons op.
Dan kunnen wij bij een eventuele nadere kennismaking, uitleggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs!

Waarom J&L Hekwerk

Klant staat centraal
Eén aanspreekpunt
Dealer van bekende hekwerken
Snelle levering en montage
Gebruik van duurzaam materiaal
Vakkundige monteurs die in bezit zijn van VCA
Service 24/7 voor langere levensduur van uw installaties
Kwaliteit materiaal
Eerlijke prijzen

© 2020 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter