071 408 02 02 |

Hekwerk Levering & Montage

J&L Hekwerk is een leverancier van diverse hekwerken en toegangspoorten die in direct contact staat met betrouwbare hekwerk fabrikanten. Géén tussenpersonen dus en dat betekent dat wij onze producten tegen voordelige prijzen kunnen aanbieden én ook nog eens snel kunnen (op)leveren, mede doordat we de montage zelf verzorgen. Onze monteurs zijn dan ook allemaal ervaren en in bezit van de benodigde certificeringen.

Levering van hekwerken en toegangspoorten

Voor de levering van hekwerken werkt J&L Hekwerk enkel samen met de beste fabrikanten. Het is namelijk zaak dat de afspraken die met u zijn gemaakt als het gaat om materialen en kosten worden nagekomen. We hebben dan ook al jaren dezelfde partners waar we op kunnen rekenen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de hekwerken en toegangspoorten die wij leveren van duurzaam materiaal zijn gemaakt en -ongeacht de (weers)omstandigheden- jaren meegaan. Mocht er toch iets mis zijn, dan bieden wij uiteraard de service om het probleem op te lossen of producten zo snel mogelijk te laten vervangen.

“Wij werken met twee of drie vaste partijen op basis van een relatie. We kijken naar landelijke spreiding, maar afspraak en kwaliteit staan daarbij voorop. J&L is één van die partijen die doet wat ze belooft.”

Dhr. Jan Figee
Projectleider Hercuton (Hoofddorp)

Bekijk referentie

Levering & montage hekwerken

Mede doordat we al jaren samenwerken met diverse fabrikant, hebben we een ruim assortiment en weten we als geen ander welk product het meest geschikt is voor uw klus. Zo leveren we bijvoorbeeld Dubbelstaafmat- en Spijlenhekwerk voor terreinbeveiligen of het afsluiten van een specifieke locatie (van bouwplaats tot speeltuin). Wilt u een locatie zoals een tuin, plantsoen, dierenverblijf of sportveld afrasteren? J&L Hekwerk is tevens betrouwbaar leverancier van diverse afrasteringen zoals Gaashekwerk en Plantsoenafrastering maar ook voor Sport- & Recreatie zoals een voetbalveld of sportkooi.

Levering & montage toegangspoorten

Naast hekwerken leveren en monteren wij schuif- en draaipoorten. Ook hierin hebben wij een divers aanbod dat geschikt is voor elk type terrein en situatie. Zo leveren wij diverse Slagbomen en Speedgates voor een terrein wat afgesloten moet zijn, maar waar wel veel (gecontroleerd) verkeer op en neer rijd. Zoals bijvoorbeeld een bedrijventerrein of parkeerplaats. Heeft u een sterkere beveiliging nodig, dan raden wij de elektrische schuifpoorten aan. Natuurlijk leveren we ook toegangspoorten met eventueel toegangscontrole voor voetgangers. Denk daarbij aan onze Draaipoorten en de volautomatische Tourniquet Draaideur.

Hekwerk Leveranciers nodig?

Twijfelt u momenteel welke hekwerk leverancier het beste bij uw klus past? J&L Hekwerk is zeker het overwegen waard! Met ruim 25 jaar ervaring is J&L Hekwerk een betrouwbare partner voor de levering en montage van hekwerken en toegangspoorten. Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende productpagina’s met alle hekwerken en poorten. Wilt u direct meer informatie over hekwerk levering & montage en onze (spoed)service? Neem dan contact op via 071 408 02 02 of vul het formulier in onderaan deze pagina.

Wij gaan graag voor u aan de slag!

---

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter