071 408 02 02 |

Solide en modern spijlenhekwerk

Op zoek naar degelijk spijlenhekwerk voor een bedrijventerrein of openbaar- of priveterrein? Ons spijlenhekwerk is een veel gebruikt type hekwerk en vormt een goede beveiliging voor panden, erven, tuinen en verschillende openbare terreinen. Daarnaast geeft spijlenhekwerk het gebied ook een fraaie uitstraling. U kunt daarbij kiezen uit de groene, zwarte en grijze variant.

“Petje af wat ze gerealiseerd hebben. Ze hebben ons vertrouwen gekregen en dat is niet beschaamd.

Johan Hardeman
Directeur - Hardeman B.V.

Bekijk referentie

Diverse soorten spijlenhekwerk

J&L Hekwerk heeft verschillende soorten spijlenhekwerken, namelijk het kindvriendelijke hekwerk, het spijlenhekwerk met rechte bovenkant, rond doorgestoken en vierkant doorgestoken. De hekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. De verschillen tussen voorgenoemde types zijn op het oog nihil, maar qua functionaliteit net even iets anders.

1. Kindvriendelijk spijlenhekwerk

Het kindvriendelijke spijlenhekwerk voldoet aan alle veiligheidseisen en is uitermate geschikt voor plekken waar kinderen spelen. Het hekwerk is voorzien van speciale kindersloten en smalle openingen tussen de spijlen. Dit hekwerk is met name geschikt voor kinderdagverblijven en speelplaatsen bij basisscholen of peuterspeelzalen, maar bijv. ook voor kinderspeelterreinen in woonwijken.

2. Rechte bovenkant spijlenhekwerk

Het rechte bovenkant spijlenhekwerk kenmerkt zich als oersterk doordat de spijlen zijn vastgelast aan de liggers. Het ronde palen spijlenhekwerk is vrijwel ondoordringbaar en zeer veilig. De veiligheid wordt extra gegarandeerd door de puntenkam op de bovenkant van het hekwerk. Dit type hekwerk is te verkrijgen in de kleuren groen, zwart en grijs en is beschikbaar in verschillende hoogtes. Bovendien kan dit spijlenhekwerk voorzien worden van aangestort beton, voetplaat of stabilisatieplaat.

3. Rond doorgestoken spijlenhekwerk

Het rond doorgestoken spijlenhekwek kenmerkt zich door de uitgestoken spijlen bovenop het hekwerk. Het rond doorgestoken spijlenhekwerk is uitermate vandalismebestendig en geeft uw terrein een sierlijk aanzicht. Het spijlenhekwerk is leverbaar in de kleuren zwart, grijs en groen en kan worden voorzien van aangestort beton of stabilisatieplaat. Het materiaal is themisch verzinkt volgens de ISO-norm wat zorgt voor een duurzaam rond doorgestoken spijlenhekwerk.

4. Vierkant doorgestoken spijlenhekwerk

Het vierkant doorgestoken spijlenhekwerk is een betrouwbaar en krachtig spijlenhekwerk. De bovenligger en onderligger zorgen voor een extra veilige omheining van uw terrein. Dit type hekwerk is leverbaar in de kleuren groen, zwart en antraciet grijs en leverbaar in diverse hoogten. Daarnaast is het vierkant doorgestoken spijlenhekwek termisch verzinkt volgens de ISO-norm. Ook dit spijlenhekwerk kan optioneel worden voorzien van aangestort beton, stabilisatieplaat en kokerprofiel in combinatie met prikkeldraad of detectie.

Interesse in ons spijlenhekwerk?

Bent u geïntereseerd in ons spijlenhekwerk en wilt u graag een adviesgesprek, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact en helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens hieronder achter.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter