071 408 02 02 |

Stijlvol en Sterk Dubbelstaafmat Hekwerk

U wilt een terrein als tuin, speelplaats, schoolplein, erfgrens of bedrijventerrein omheinen en beveiligen? Denk dan eens aan Dubbelstaafmat Hekwerk. Dit type hekwerk is goedkoop, sterk & stijlvol en daarmee het snelst groeiende segment in de hekwerkindustrie. Met Dubbelstaafmat hekwerk heeft u jarenlang zeer degelijk hekwerk om (een deel van) uw terrein af te sluiten en toch een net aanzien te houden.

“Hier doe je het voor, als je ziet hoe blij die kids zijn.” - plaatsing geluidsarme dubbelstaafmat voetbalkooi

Marc van Arkel
Projectleider - Sporto B.V.

Bekijk referentie

Rond of vierkant Dubbelstaafmat hekwerk?

J&L Hekwerk kan de levering en montage van Dubbelstaafmat Hekwerk volledig voor u verzorgen. U kunt daarbij simpelweg kiezen uit twee types, namelijk ronde palen (DSO) en vierkante palen (DSK). Het verschil tussen beide varainten ligt niet enkel in de vorm. Het ronde palen dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak gebruikt voor het beveiligen van diverse terreinen. Eigenlijk kan dit type hekwerk dienen als omheining bij ieder terrein. Het ronde palen dubbelstaafmat hekwerk is te verkrijgen in de kleuren groen, antraciet grijs en zwart. Ook kunt u kiezen uit verschillende hoogten. Het vierkante palen dubbelstaafmat hekwerk is een hoogwaardige afrastering en wordt geplaatst in de absolute top binnen de dubbelstaafmat hekwerken. Dubbelstaafmat met vierkante palen kan wel tegen een stootje door het overlappende dubbelstaafmat. Daarnaast heeft dit type een robuust uiterlijk en garandeert het uw veiligheid en kan optioneel ook nog worden voorzien van aangestort beton, stabilisatieplaat en overklimbeveiliging.

Interesse in ons Dubbelstaafmat Hekwerk?

Bent u geïntereseerd in ons Dubbelstaafmat Hekwerk en wilt u graag een adviesgesprek, meer informatie over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen? Wij komen graag met u in contact en helpen u met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact op via 071-4080202 (tijdens werkdagen) of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Is Dubbelstaafmat Hekwerk toch niet wat u in gedachten had? Wij leveren en monteren diverse soorten hekwerken en toegangspoorten. Al onze producten zijn gemaakt van duurzaam en eerlijk materiaal én wij leveren vakbekwaam, op maat en met eerlijke prijzen. Bekijk verdere informatie op onze website.

Over J&L Hekwerk

J&L Hekwerk levert en monteert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van hekwerk en afrasteringen in Nederland en Belgie. Kort samengevat omvat dit de totale buitenterrein beveiliging; van gaashekwerk tot geautomatiseerde schuifpoorten, van een enkele draaipoort bij een particulier tot wel meer dan 200 meter hekwerk met detectie en diverse toegangen bij een multinational. Ook op het gebied van after sales en reparaties is J&L Hekwerk een betrouwbaar adres. Door onze eigen voorraad en flexibiliteit kunnen wij snel actie ondernemen en u gelijk helpen. Wij leveren snelle en vakkundige service. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht tegen zeer klantvriendelijke tarieven.

Bent u benieuwd wat wij doen en wat klanten van ons en onze dienstverlening vinden? Op deze pagina ziet u uiteenlopende referenties met quotes van klanten die wij graag met u willen delen. Wij zijn zeer betrokken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, daarom lichten wij een aantal projecten uit waar wij & zij ècht trots op zijn.

Advies of
offerte?

Wij leveren, monteren én onderhouden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst, laat uw gegevens achter of bel ons.

© 2021 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter