071 408 02 02 |
#1

Opdracht

Het was even schrikken bij Hockeyclub Waddinxveen. Een flinke windvlaag zorgde in een winternacht er voor dat een ballenvanger achter het doel compleet uit de grond gerukt werd.  Het hekwerk van zestig meter breed en zeven meter hoog moest zo snel mogelijk vervangen worden. Aannemingsbedrijf Van der Meer, verantwoordelijk voor het onderhoud bij de sportvelden, kwam uit bij J&L Hekwerk die de klus mocht klaren.

#2

Uitvoering

Het aannemersbedrijf met zo’n vijftig medewerkers is actief in de grond-, weg- en waterbouw. Erwin den Elzen is projectleider en verantwoordelijk voor de afdeling Cultuurtechniek en Groen. “Wij verzorgen het complete onderhoud van de natuurgrassportvelden in Waddinxveen. Op het complex van Hockeyclub Waddinxveen verzorgen wij ook het doorspuiten van de drainage.” De hockeyclub beschikt sinds deze zomer over een gloednieuwe kunstgrasmat. “Het ligt er mooi bij,” moet Erwin enigszins glimlachend bekennen.

“Er moest snel gehandeld worden, dat was ook de voorwaarde die we aan J&L gesteld hebben. Gelukkig hebben we het voor de deadline kunnen realiseren.”

Van der Meer werd door de gemeente Waddinxveen gevraagd het probleem met de ballenvanger op te lossen. Erwin: “Er moest snel gehandeld worden, dat was ook de voorwaarde die we aan J&L gesteld hebben. Gelukkig hebben we het voor de deadline kunnen realiseren.” Toch was dat niet vanzelfsprekend. “Er is een overvloed aan werk in de markt, niet alles is dan op voorraad,” legt Marco Melissen van J&L uit. “Maar voor Van der Meer hebben we een extra stap gezet om het op tijd te realiseren. En het is gelukt.”

#3

Oplevering

Voor alle betrokken partijen is het project geslaagd. Erwin: “De kwaliteit van de hekwerken is bij de meeste leveranciers wel in orde. Maar wat voor mij ook belangrijk is, is openheid en eerlijkheid. Gewoon je afspraken nakomen. Dat is allemaal prettig verlopen dit keer.” Marco knikt instemmend. “Natuurlijk gaat er wel eens iets fout. Maar zolang de communicatie goed verloopt en het duidelijk is hoe we dingen gaan oplossen voor de klant, is dat een goede basis voor een samenwerking.”

 

Product

Benieuwd naar dit product? Of andere afrastering voor een hockeyveld? Bekijk vooral onze speciale productpagina's. Naast hockeyvelden leveren wij voor allerlei sport- en recreatievelden. Voor bijvoorbeeld voetbalvelden leveren wij diverse hekwerken en afrasteringen. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag door naar onze diensten voor sport- en recreatievelden

Gratis advies of
offerte?

Ja, ik wil graag een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.
Direct contact? Bel 071 408 02 02.

Meer
referenties

Nog niet genoeg referenties gezien? Bekijk dan ook eens de andere ijzersterke werken van J&L Hekwerk!

© 2024 J&L Hekwerk - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren - Proclaimer
Webontwikkeling: 2nd Chapter